+381 60 664 6500

SRETENJE U BEČU


Kratak opis

SRETENJE U BEČU

Bilo da ste ljubitelj umetnosti, gastronomskih užitaka, zabave, šopinga ili jednostavno radoznali – pozivamo vas u jedan od najlepših evropskih gradova, poseban ne samo po svojoj carskoj prošlosti već i multietničkim uticajima koji ga čine drugačijim od svih drugih germanskih gradova. Na samo osam sati vožnje - sve što poželite: umetnost, gastronomski užici, šoping u jednom od najlepših gradova sveta.


Program putovanja

Polazak iz Vršca, Beograda, Novog Sada i Subotice u večernjima časovima. Noćna vožnja preko Srbije i Mađarske do Austrije uz usputne pauze po potrebi grupe radi odmora, kao i zbog graničnih procedura.
Nastavak puta do Beča, nekadašnje prestonice dinastije Habsburg, a danas glavnog grada Repubike Austrije. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada: Ringstrasse, Urania, Stadtpark, Schwarzenbergplatz, Karlsplatz, Karlskirche, Opera, Mariahilferstrasse, Maria-Theresien-platz, Museums Quartier, Kunsthistorisches museum, Hofburg, Volks-garten, Parlament, Rathaus, Univerzitet, Votivkirche, Berza...Zatim sledi pešački obilazak Beča: Hofburg, Kohlmarkt, Graben, Stephans-platz, Stephansdom, Figarohaus, Karntnerstrasse, hotel Sacher... Smeštaj u hotel. Slobodno poslepodne za individualne sadržaje. Odlazak do čuvenog tržnog Centa SCS. Povratak u hotel. Noćenje.
Fakultativni izlet „CARSKI SJAJ“: vodi vas do čuvenog dvorca Schönbrunn letnje rezidencije porodice Habsburg gde sledi obilazak palate i prelepih vrtova.U jednoj od najpoznatijih carskih palata sveta luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa i njegove supruge Elizabete, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite u Velikoj Galeriji gde su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka...izlet dalje vodi do prelepih palata u kompleksu Belvedere koje su građene za vojskovođu Eugena Savojskog. Elegantne palate u kojima je danas Austrijska nacionalna galerija i vrtovi sa fontanama su divna oaza u srcu Beča. Slobodno vreme u centru grada za individualne sadržaje, posete muzeja, bečkih kafea i restorana.U popodnevnim satima organizujemo fakultativni izlet „KRUG IZNAD BEČA“do novog poslovnog centra Beča gde se nalazi Donauturm (Dunavski toranj), najviša građevina Austrije sa 252m, iz čijeg se rotirajućeg restorana pruža nezaboravan pogled na čitav grad i okolinu… U okviru izleta putnici će zastati pored Hundertwasserhaus, jednog od najintersantnijih savremenih objekata u gradu, a koji predstavlja otelotvorenje sna čuvenog austrijskog umetnika Hundertwassera.Povratak u Hotel. Noćenje.
Doručak. Napuštanje Hotela i polazak do centra grada. Slobodno vreme za individualne sadržaje, posete Muzeja, bečkih kafea i restorana, nadaleko poznatu trgovčaku ulicu Mariahilferstrasse.. U popodnevnim satima organizujemo fakultativni izlet: „ ZABAVNI BEČ „. Izlet Vas vodi kroz gradsku oazu Stadtpark, u divno uedjeni park kroz koji protiče Bečka reka. Upoznaćete se sa Spomenicima i životima najpoznatijih kompozitora, kao što su Schubert, Bethoven.. Zatim sledi obilazak kompleksa Hundertwasserhaus, koji na najbolji način pokazuje umetničku veličinu i ideje istoimenog austrijskog umetnika. Jedinstvena prilika za kupovinu suvenira, dodatno upotpunjuju doživaljaj na tom mestu. Izlet završavamo u parku prirode i zabave Prater u čijem kompleksu su mnogobrojne mogućnosti, od najvišeg ringišpila na svetu do muzeja Voštanih figura Madame Tussauds ili tradicionalnih Restorana.. U kasnim popodnevnim satima polazak ka mestu polaska, uz usputna zadržavanja po potrebi radi odmora.. Noćna vožnja.
Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Cena

Cena programa iznosi 175 €

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska
 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska
 • Administrativnom zabranom na platu

 • Specifikacija programa

  Aranžman obuhavata:

  • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (AC, TV, AUDIO…)
  • Smeštaj u hotelu sa 3/4* u Beču na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje) u 1/2 i 1/2+1 sobama
  • Stručnu vodičku službu na putovanju
  • Troškovi organizacije putovanja

  Aranžman NE obuhavata:

  • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje možete uplatiti u agenciji po uslovima osiguravajuće kuće
  • Ulaznice i fakultativne izlete
  • Druge nepomenute sadržaje i individualne troškove

  Napomena:

 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust)
 • CARSKI SJAJ - Palate (dvorci) Schonbrunn i Belvedere: 15€ (cena izleta je bez ulaznica u palate), deca od 2-12 godina 10€, a 35€ sa ulaznicom Grand tour za palatu Schonbrunn, deca od 2-12 godina 25€.
 • KRUG IZNAD BEČA - Donauturm + Hundertwasserhaus: 25€ (sa ulaznicom za Dunavski toranj), deca od 2-12 godina 10€
 • Program je rađen na bazi 50 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je pet dana pre početka putovanja
 • Organizator putovanja INTEGRAL TRAVEL. Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora, usaglašeni sa YUTA standardima i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. INTEGRAL TRAVEL poseduje Licencu OTP br. 108/2022. od 21.11.2022, uz Polisu br. 470000054716 od 21.11.2023. ugovorenu sa osiguravajućom kućom "Triglav, a.d.o, Beograd

 • Preuzmi program putovanja