+381 60 664 6500

LETO

Leto u Rimu

"Svi putevi vode u Rim" – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, obzirom da je rimska civilizacija bila velika kolevka zapadne civilizacije.

165 * Po osobi

Detaljnije

Leto u Španiji

Obiđite najlepše gradove Meditarana...Letujte u Lloret de Maru i doživite neponovljivu Barselonu, sa remek-delima Antonija Gaudija, Pabla Pikasa i Salvadora Dalija.

395 * Po osobi

Detaljnije

Dvorci Bavarske

Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini, Bavarskoj, čiji je glavni grad Minhen. Ove građevine su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih događaja i u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije.

185 * Po osobi

Detaljnije

Leto u Istanbulu

Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Vizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul.

119 * Po osobi

Detaljnije

Austrija – „Jezerski raj“

Austrija ne izlazi na more, ali to nikako ne znači da nema veličanstvene pejzaže koji uključuju vodu. Jezera u Austriji su brojna i veoma su popularna i među lokalnim stanovništvom i među stranim turistima.

159 * Po osobi

Detaljnije