+381 21 645 1862

Putovanja

SIVIRI

Siviri se nalazi na oko 100km od Soluna. Smešten je u malom zalivu iznad koga se prostire gusta borova šuma. Čuven po kvalitetu vazduha smatra se i vazdušnom banjom. Siviri karakteriše duga peščana plaža i čisto more.

75 * Po osobi

Detaljnije

SKALA FURKA

Skala Furka se nalazi na oko 105 km od Soluna na zapadnoj strani poluostrva Kasandra. Mesto je poznato po širokoj, dugoj peščanoj plaži koja se prostire duž celog zaliva u kome leži Skala Furka. U mestu se nalazi veliki broj prodavnica, market Masoutis, brojne giroserije i picerije, poslastičarnice, taverne, ribarnica, pekare, kafei i barovi.

95 * Po osobi

Detaljnije

NEA SKIONI

Nea Skioni se nalazi na oko 120 km od Soluna, na jugozapdnoj strani Kasandre.Smešten u podnožju šumovitih i maslinjacima prekrivenih brda Kasandre, Nea Skioni pruža osećaj i ugođaj Grčke iz prošlih vremena. Ovo šarmanto i jedno od retkih preostalih tradicionalnih ribarskih mesta nudi veliki izbor ribljih restorana, taverni, starih uzerija.

100 * Po osobi

Detaljnije

LUTRA

Lutra se nalazi na oko 125km od Soluna. Ovo poznato letovalište i banjsko odmaralište koje se nalazi na samom jugu nosi ime po grčkoj reči 'Loutro' što znači banja. Smeštena je na u malom zalivu između mora i guste borove šume. Mesto je namenjeno onima koji žele mir i tišinu i samo osnovne sadržaje u samom mestu.

99 * Po osobi

Detaljnije

TASOS

Ostrvo Tasos je jedno od najsevernijih ostrva Grčke koje se nalazi na oko 200 km istočno od Soluna. Jedno je od najlepših i najzelenijih ostrva. Ostrvo je bogato borovim šumama koje se spuštaju sve do same obale sa prelepim plažama, uvalama i kristalno čistim morem.

119 * Po osobi

Detaljnije

PARALIA

U podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora nalazi se Paralia, najpoznatije i najpopularnije letovalište mnogobrojnih turista iz Srbije. Nekada malo, ribarsko pristanište za kratko vreme preraslo je u moderan, kosmopolitski grad spreman da u svakom trenutku ugosti brojne posetioce i ispuni baš sve uslove neophodne za raznovrstan odmor.

59 * Po osobi

Detaljnije

OLYMPIC BEACH

Zanimljiva činjenica i još jedna pogodnost za letovanje u Olimpik Biču je i to da se nalazi na samo 2 km od čuvene Paralije koja je takođe veoma posećena od strane naših turista. Ova dva grada gotovo da su spojena, pa je moguće letovanjem u jednom mestu posetiti i drugo.

49 * Po osobi

Detaljnije

VRASNA BEACH

Vrasna Paralia je primorsko mesto koje se nalazi u regiji Sv. Đorđa u istočnom delu Grčke između jezera Volvi i zaliva Strimonikos, na oko 80 km od Soluna. Samo mestašce je pozicionirano između letovališta Nea Vrasne i Stavrosa koji su u neposrednoj blizini.

55 * Po osobi

Detaljnije

Alzas i Baden – Virtemberg

I ako najmanja francuska kopnena regija, Alzas je bez sumnje najbajkovitiji prostor ne samo svoje matične zemlje već cele Evrope. Ovde završava stvarnost i počinje mašta. Sve što ste ikada očekivali od žive bajke smešteno je u ovih osam hiljada km² sa šarenim kućicama, terasama prepunim cveća i romantičnim kaldrmisanim uličicama.

209 * Po osobi

Detaljnije

RAFAILOVIĆI

Rafailovići su bivše ribarsko mesto, sada vrlo popularna turistička destinacija poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere. Vrlo povoljna klima Rafailovića sa 220 sunčanih dana u godini, čini da ovo mesto bude dosta posećeno od strane turista. Ispred Rafailovića na dužini od oko 2000 m, prostire se poznata Bečićka plaža.

189 * Po osobi

Detaljnije

Leto u Rimu

"Svi putevi vode u Rim" – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, obzirom da je rimska civilizacija bila velika kolevka zapadne civilizacije.

165 * Po osobi

Detaljnije

TOPOLA, OPLENAC, PEĆINA RISOVAČA, ORAŠAC

Zakoračite u prošlost, upoznajte istoriju Karađorđevića i Prvog srpskog ustanka, otkrijte tajne kraljevskih vina, istražite pećinu Risovaču i uživajte u šumadijskim specijalitetima.

RSD1700 * Po osobi

Detaljnije

KRF

Ostrvo Krf se može pohvaliti izuzetnim plažama sa preko 40 plavih zastava što ga svrstava u red ostrva sa plažama koje imaju najčistije more i plaže. Ovde svako može naći svoju omiljenu plažu.

235 * Po osobi

Detaljnije

Leto u Španiji

Obiđite najlepše gradove Meditarana...Letujte u Lloret de Maru i doživite neponovljivu Barselonu, sa remek-delima Antonija Gaudija, Pabla Pikasa i Salvadora Dalija.

395 * Po osobi

Detaljnije

LETO U ISTRI

Objekat Resort Duga uvala nudi bazene u zatvorenom i na otvorenom, bar na plaži, saunu, bar i restoran. Nalazi se na mirnom mestu okruženom borovima i plažama u turističkom naselju Duga Uvala. WiFi i parking mogu besplatno da se koriste.

335 * Po osobi

Detaljnije

ZEMLJE BENELUKSA (Holandija-Belgija-Luksemburg) 10 – 16.08.2021.

ZEMLJE BENELUKSA imaju izvanredan geografski položaj uz Severno more u koje se ulivaju važne evropske reke.

295 * Po osobi

Detaljnije

Dvorci Bavarske

Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini, Bavarskoj, čiji je glavni grad Minhen. Ove građevine su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih događaja i u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije.

185 * Po osobi

Detaljnije

Leto u Istanbulu

Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Vizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul.

119 * Po osobi

Detaljnije

Austrija – „Jezerski raj“

Austrija ne izlazi na more, ali to nikako ne znači da nema veličanstvene pejzaže koji uključuju vodu. Jezera u Austriji su brojna i veoma su popularna i među lokalnim stanovništvom i među stranim turistima.

159 * Po osobi

Detaljnije

SEVDAH VIKEND

Putevima behara i sevdaha. Kad samo pročitate ovaj program putovanja, pomislićete zar je moguće ovakve emocije i gradove smestiti u jedno putovanje.

95 * Po osobi

Detaljnije

LJUBLJANA – MARIBOR – KRANJ

SLOVENIJA je jedina zemlja u Evropi koja kombinuje Alpe, Mediteran, Panonske ravnice i krš. Njen krajolik je uvek iznenađenje. Tako možete gledati more, a onda se okrenuti u drugom pravcu i ugledati visoke planine.

99 * Po osobi

Detaljnije

Etno-selo „Stanišići“ 17.04.2021.

"Ovdje se odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji, ali i mudriji, slušajući cvrkut ptica, žuborenje potoka i rad vodenica." Boris Stanišić

TERMIN CENA
17.04.2021. 1900 RSD

RSD1900 * Po osobi

Detaljnije

SEVERNA MAKEDONIJA – Ohrid i Skoplje 13 -17.05.2021.

Makedonija… Zemlja istorije, nebeskih planina, sjajnog vina i odlične hrane… Biser makedonskog turizma je Ohrid, vekovni Lihnidos na obali prelepog Ohridskog jezera… Kaldrma ovog grada priča stare priče o caru Samuilu, Ohridskoj arhiepiskopiji, neverovatnim crkvama…

89 * Po osobi

Detaljnije

MANASTIR TUMANE, SREBRNO JEZERO (fakultativno Golubačka tvrđava)

Upoznajte najvažnije znamenitosti severoistočne Srbije i uživajte u lepoti Dunava na ovom zanimljivom jednodnevnom izletu.

RSD1900 * Po osobi

Detaljnije

PROLEĆE U SARAJEVU 21.05.2021.

Vikend putovanje u Sarajevo će vam započeti uz jutarnju šetnju Baščaršijom, obilaskom grada, a veče ćete provesti u nekoj od Sarajevskih pivnica. Pridružite nam se u ovoj avanturi i otkrijte čari koje nudi grad sevdaha.

59 * Po osobi

Detaljnije

Trebinje i Višegrad 17 -21.06.2021.

 • Trebinje - grad sunca , vina, platana uspomena na velikog pesnika Jovana Dučića.
 • Višegrad - sa čuvenom ćuriijom, zadužbinom Mehmed-paše Sokolovića
 • Andrićgrad - turistički, kulturni, administrativni i edukativni kompleks.
 • Neum - primorski turistički gradić, jedini s izlazom na Jadransko more u Bosni i Hercegovini.
 • Manastir Tvrdoš - manastir je poznat i po činjenici da je u njemu Sveti Vasilije Ostroški primio monaški postrig i sveštenički čin.
 • 84 * Po osobi

  Detaljnije

  Najlepša jezera Austrije 16-20.09.2021.

  Austrija ne izlazi na more, ali to nikako ne znači da nema veličanstvene pejzaže koji uključuju vodu. Jezera u Austriji su brojna i veoma su popularna i među lokalnim stanovništvom i među stranim turistima.

  159 * Po osobi

  Detaljnije