+381 21 645 1862

ZEMLJE BENELUKSA (Holandija-Belgija-Luksemburg) 10 – 16.08.2021.


Kratak opis

ZEMLJE BENELUKSA (Holandija-Belgija-Luksemburg) 10 – 16.08.2021.

ZEMLJE BENELUKSA imaju izvanredan geografski položaj uz Severno more u koje se ulivaju važne evropske reke.


Program putovanja

Polazak iz Novog Sada u 12:00h, sa parkinga kod železničke stanice, I iz Sente u 14:00h, sa mesta po dogovoru. Putovanje preko Mađarske i Austrije uz usputne pauze po potrebi grupe kao i zbog graničnih procedura...Noćna vožnja.
Jutarnja vožnja preko Nemačke do Holandije i Amsterdama. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada:Kanalski ring, Muzej pivare Haineken, Rijksmuseum, Van Gogov muzej,Centralna stanica, Nemo, Pomorski muzej, Opera, Reka Amstel, Rembrantov trg, Bloemenmarkt - pijaca cveća, Kalverstraat - glavna shoping ulica,Trg Dam, Nacionalni spomenik,Kraljevska palata, Nova crkva, BerlageBerza, De Bijenkorf, Madame Tussauds, Magna Plaza,šetnja po najstarijem delu grada, gde se nalazi i čuveni De Wallen (Red light district)… Smeštaj u hotel u Amsterdamu ili okolini. Slobodno vreme. Noćenje.
Doručak. Nakon doručka organizujemo fakultativni izlet “TRADICIONALNA HOLANDIJA” koji vas vodi u Zaanse Schans: živopisno holandsko etno selo selo na obali reke Zaan sa tradicionalnim vetrenjačama, majstorskom radionicom za proizvodnju klompi, farmom za prizvodnju najkvalitetnijih holandskih sireva, tradicionalnim domovima iz vremena zlatnog doba Holandije… Izlet dalje vodi u Vollendam: čuveno tradicionalno ribarsko selo, sa starim ribarskim brodićima i prelepim šetalištem uz obalu nekada mora, a danas jezera. Iskoristite priliku da probate najpoznatije haringe na svetu...Pauza za ručak i slobodno vreme.U poslepodnevnim satima povratak u Amsterdam. U toku popodneva organizujemo fakultativni izlet: “SJAJ DIJAMANATA I SJAJ ZLATNOG AMSTERDAMA”: Odlazak do najčuvanije brusionice dijamanata u Amsterdamu gde ćete imati priliku da vidite kako se obrađuje najvrednije drago kamenje na svetu i naučite sve o proizvodnji dijamanata. U nastavku izleta, a kao vrhunac čitavog boravka u Amsterdamu je krstarenje najlepšim gradskim kanalima tokom koga se potpuno pronikne u srž postojanja i života ljudi na tim prostorima vekovima u nazad, a naročito tokom zlatnog doba razvoja grada. Veče je predviđeno za slobodne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
Doručak. Slobodno vreme za samostalni obilazak Amsterdama ili fakultativni izlet “Holandska tura” do najlepših I najznačajnijih holandskih gradova: Den Hag - sedište kraljevske porodice i holandske vlade, sa prelepim građevinama i važnim institucijama, Scheveningen - najlepše letovalište Holandije sa divnom plažom, šetalištem uz Severno more i mnoštvom restorana… Posle podne put nas vodi u Rotterdam - najveću evropsku luku sa biserima moderne arhitekture: Erazmus most, Euromast toranj, Kubikos (neverovatni stambeni objekti u kockastim kućama), zatvorena tržnica - najnovija atrakcija grada, šoping zona...Slobodno vreme do polaska. Povratak Amsterdam. Povratak u hotel. Noćenje.
Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja do Brisela. Po dolasku u “Glavni grad Evropske Unije” sledi razgledanje: Atomijum, EU institucije, Jubilarni park, gotska katedrala San Mishel, Gradska kuća iz XV veka, Veliki trg, kraljevski dvorac Leopolda II Belgijskog, maskota Brisela - Maneken Pis, kvart llot Sacre sa mnogobrojnim restoranima, pivnica Delirium… Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u Briselu ili okolini. Noćenje.
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Luksemburg. Razgledanje grada Luksemburga: Reka Alzeta, tvrđava, novo pozorište, katedrala iz 17. veka, vijadukti, vojvodska palata, vidikovci. Slobodno vreme do polaska. Nastavak putovanja u poslepodnevnim satima. Večernje putovanje preko Nemačke. Noćna vožnja.
Nastavak putovanja preko Austrije i Mađarske do Srbije. Dolazak u Sentu I Novi Sad u popodnevnim satima. Kraj usluga.

Cena

Cena programa iznosi 295 €

 • Plaćenje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana do polaska
 • 30 % prilikom rezervacije ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2021.
 • kalkulacija je rađena na minimum 50 plativih osoba

 • Specifikacija programa

  Aranžman obuhavata:

  • Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (klima,TV,dvd oprema…)
  • 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Amsterdamu ili okolini u 1/2 i 1/2+1 sobama
  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 2* u Briselu ili okolini u 1/2 i 1/2+1 sobama
  • Panoramski i pešački obilazak Amsterdama, Brisela i Luksemburga
  • Licenciranog turističkog vodiča
  • organizacione troškove

  Aranžman NE obuhavata:

  • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje po uslovima osiguravajuće kuće
  • „TRADICIONALNA HOLANDIJA“: Zaanse Schans i Vollendam - klompe, sirevi, vetrenjače, haringe... 25 €
  • “SJAJ DIJAMANATA I SJAJ ZLATNOG AMSTERDAMA”: Brusionica dijamanata i krstarenje mrežom kanala Amsterdama … 15 €
  • „HOLANDSKA TURA“: Den Haag, Scheveningen, Rotterdam... 30 €
  • sve druge nenavedene fakultativne troškove

  Napomena:

 • Hoteli iz ove ponude su kategorisani lokalnom kategorizacijom I imaju restoran. Sobe su sa kupatilom, TV,klima uređajem.
 • organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, u saobraćaju, nesreća na putu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h. Svaki hotel imarestoran. Svaka soba imatuš / WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan I standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7 dana pre polaskana put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.
 • maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja
 • organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu ili promene u tarifama prevoznika i smeštaja, kao i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Svaki putnik ima pravo da ponese 1 komad predatog prtljaga i 1 komad ručnog / kabinskog prtljaga Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog diplomatskog predstavništva o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni uslovi) i da sami blagovremeno obezbede potrebne uslove I isprave.
 • Državljani Srbije u EU putuju sa važečim biometrijskim pasođem čija važnost mora da bude min 3 meseca nakon povratka sa putovanja.Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije ili bilo koje druge zemlje na itinereru putovanja.
 • Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaje svoje aranžmana po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su započele plaćanje ili uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.
 • prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja br. 300060136 od 25.01.2019. godine osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad.
 • cenovnik br. 2 od 01.08.2020.godine
 • organizacija putovanja T.A. IvonTravel, licenca OTP br. 275/2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja T.A. IvonTravel

 • Preuzmi program putovanja