+381 60 664 6500

ŠPANIJA – FRANCUSKA – ITALIJA 9-20.07.


Kratak opis

ŠPANIJA – FRANCUSKA – ITALIJA 9-20.07.

SANREMO - LJORET DE MAR - BARSELONA - TOSSA DE MAR - FIGERAS - KAN - NICA - MONAKO


Cenovnik

Španija 09-20-07.22

CENA U EUR PO OSOBI - PAKET ARANŽMAN
Tip smeštajaUsluga
Broj noćenja
09-20.07.
1/2 soba2 ND+6 PA565
1/3 soba2 ND+6 PA535
1/4 soba2 ND+6 PA535

Program putovanja

Polazak iz Sente i Novog Sada u popodnevnim satima. Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa usputnim kraćim pauzama po potrebi kao i zbog graničnih procedura. Noćna vožnja.
Oko podne dolazak u srce Rivijere cveća, gde grupa ima mogućnost da vidi neke od znamenitosti, kao što su: Ruska crkva, Casino, Ariston dvorana u kojoj se održava festival Italijanske kancone, stari grad... Smeštaj u hotel u Sanremu. Slobodno vreme. Noćenje
Doručak. Napuštanje hotela. Putovanje preko južne Francuske do Španije i Ljoret de Mara. Dolazak u kasnim popodnevnim časovima, u hotel. Večera. Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje ovog šarmantnog turističkog gradića na Costa Bravi. Mogućnost fakultativnog odlaska u jednu od najpoznatijih diskoteka u Ljoret de maru (karta važi za sve naredne noći tokom boravka u Lloret de maru). Noćenje.
Doručak. Slobodan dan za aktivnosti na plaži. Ručak. Večera. Noćenje.
Doručak. Nakon doručka mogućnost prvog fakultativnog obilaska Barselone (Barselona 1). (Ručak je lunch paket za one koji idu na izlet). Po dolasku u Barselonu sledi panoramsko razgledanje grada: Olimpijska luka, gradske plaže, Gaudijeva crkva posvećena Svetoj porodici (Sagrada Familia), trg Catalunya, elitna ulica Passeig de Gracia sa prepoznatljivim kućama Batljo i Mila, avenija Dijagonal, Camp Nou - stadion FC Barcelona, trg Espanya, Nacionalna palata, brdo Monžuik gde se nalazi olimpijski kompleks (Olimpijski stadion, Kalatravin toranj i drugi sportski objekti), vidikovac sa kog se pruža prelep pogled na grad i luku Barselone… Sledi slobodno vreme za šetnju glavnom ulicom Barselone La Ramblom. Polazak u Ljoret. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do Tosse de mar, prelepog turističkog mesta nedaleko od Ljoreta, gde nakon posete starog grada, pešačke zone i srednjovekovnog utvrđenja imate slobodno vreme na prelepoj plaži. Povratak u Ljoret de Mar. Ručak. Slobodno popodne. Večera. Noćenje.
Doručak. Slobodno pre podne za aktivnosti na plaži. Ručak. Nakon ručka, mogućnost drugog fakultativnog obilaska Barselone (Barselona 2): Park Citadela, Gotička četvrt, stara kraljevska palata, katedrala Barselone, Kraljevski trg, Barseloneta... Slobodno vreme za mnogobrojne aktivnosti koje nudi Barselona. U toku popodneva, moguće je fakultativno posetiti Akvarium Barselone. Ljubitelji živog sveta okeana i mora, a pogotovo Mediterana uživaće u jednom od najlepših kompleksa te vrste na svetu. Uveče uživanje u fascinantnom plesu vode prožetim spektrom različitih boja, a sve to praćeno muzikom, te se s razlogom i nazivaju magične fontane, a remek delo su poznatog inženjera Carlesa Buigasa. Paket za večeru za izletnike. Noćenje.
Doručak. Tokom prepodneva moguće je fakultativno otići do Figerasa, grada jednog od najvećih španskih umetnika, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja u kome je smeštena fascinantna i neprocenjiva kolekcija radova ovog umetnika... Povratak u Ljoret. Ručak. Slobodno poslepodne za plažu. Večera. Noćenje.
Doručak. Napuštanje hotela. Ručak. Slobodan dan za aktivnosti na plaži do večernjih sati. Tokom slobodnog vremena moguće je posetiti fakultativno Gironu, grad koji ima predivno istorijsko jezgro i odiše istinskim duhom Katalonije. Kasno uveče je polazak ka Francuskoj. Putovanje uz pauze po potrebi. Noćna vožnja.
U ranim jutarnjim satima dolazak u Kan „grad Filma“ - obilazak najvećih znamenitosti: Kroazeta, Filmska palata, hotel Karlton... Polazak za Nicu - turistički centar i jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale. Panoramsko razgledanje Nice, prvog modernog letovališta evropske aristokratije: „Englesko šetalište“, Hotel Negresko, trg Masena... slobodno vreme za individualnu šetnju i ručak i kupanje na plaži… Uveče polazak iz Nice do susedne Kneževine Monako. Poseta i razgledanje Monako Vila sa Okeanografskim institutom, Katedralom i Kneževskom palatom. Drugi deo razgledanja rezervisan je za marinu La Kondamin, stazu formule 1, kao i najluksuzniji deo kneževine čuveni Monte Karlo. Uživaćete u pogledu na trg kraj hotela Pariz, fasadu kazina Monte Karlo i šetnja kroz prelepi park. Nastavak putovanja ka hotelu. Smeštaj u hotel hotel na Rivijeri cveća ili na Azurnoj obali. Noćenje.
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka najvećem jezeru Italije Gardi. Obale jezera krasi veliki broj prelepih naselja, ali prema položaju i izgledu pažnju posebno privlači Sirmione. Srednjovekovni zamak porodice Della Scala, šetališta, kafei, restorani i nadaleko čuveni sladoledi će vas na najlepši način ispratiti iz Italije. Polazak sa Garde u popodnevnim satima. Putovanje preko severne Italije do Slovenije uz kraća zadržavanja po potrebi grupe, kao i zbog graničnih procedura. Noćna vožnja.
Jutarnja vožnja kroz Srbiju. Dolazak grupe u popodnevnim satima u Novi Sad i Sentu. Kraj usluga.

Cena

Cena programa iznosi 435 €

 • Cena je izražena u EUR, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • 30% avans, na ime rezervacije, ostatak od 70% 10 dana do polaska
 • 30% avans, na ime rezervacije, ostatak od 70% čekovima građana do 01.12.2022.

 • Specifikacija programa

  Aranžman obuhavata:

  • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu ( Klima, TV, DVD...)
  • 1 noćenje sa doručkom u odlasku u hotelu sa 3* u Italiji na Rivijeri cveća u 1/2, 1/3 sobama
  • Smeštaj u Hotelu sa 3 ili 4* u Ljoret de Maru (6 punih pansiona - švedski sto) u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama
  • 1 noćenje sa doručkom u povratku u hotelu sa 3* u Italiji na Rivijeri cveća ili u Francuskoj na Azurnoj obali u 1/2, 1/3 sobama
  • Obilaske prema programu putovanja uz pratnju profesionalnog vodiča
  • Troškovi organizacije putovanja

  Aranžman NE obuhavata:

  • Obavezno međunarodno putno osiguranje
  • Boravišnu turističku taksu u hotelima: u Lloret de Maru 0.50 € dnevno za Hotela sa 3 * i 1 € za хotele sa 4*, a u Italiji i Francuskoj iznos takse zavisi od regiona u kom je grupa smeštena 1-2 € dnevno
  • Fakultativne izlete: (deca do 12 navršenih godina ostvaruju popuste):
  • Barselona 1 - 25€ (deca 20€), Tossa de Мar 10€ (deca 5€), Barselona 2 - 25€ (deca 20€),
  • Akvarium 25€ (deca 20€), Salvador Dali - muzej 25€ (deca 20€), Girona 10€ (deca 5€),
  • individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge

  Napomena:

 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, u saobraćaju, nesreća na putu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Maloletni putnici, ako putuju samostalno, do 16 navršenih godina moraju imati overenu saglasnost oba roditelja
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu ili promene u tarifama prevoznika i smeštaja, kao i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Svaki putnik ima pravo da ponese 1 komad predatog prtljaga i 1 komad ručnog / kabinskog prtljaga
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog diplomatskog predstavništva o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni uslovi) i da sami blagovremeno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Za zemlje EU važnost putne isprave je 90 dana.
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije ili bilo koje druge zemlje na itinereru putovanja

 • Preuzmi program putovanja