+381 60 664 6500

SEGEDIN – SPA I SHOPING“ 10.12.2022.


Kratak opis

SEGEDIN – SPA I SHOPING“ 10.12.2022.

razgledanje grada, wellness centar, kupovina 1 dan / izlet /autobusom

TERMIN CENA CENA - PROMO
10.12.2022. 2490 RSD 1890 RSD


Program putovanja

Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa broj 60, skejt park) u 05:30 h, sastanak u 05:00 h (dan pre putovanja organizator šalje SMS obaveštenje putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Novog Sada u 06:45h kod Lokomotive. Vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Segedin. Odlazak u Wellness centar Ana. Uživanje u sadržajima: bazen za plivanje od 20m, relaksirajući vodeni sadržaji, lekovita termalna voda, hidromasaže, finske saune, infrared saune, parno kupatilo, aroma kabina, terapijske usluge, lekovita voda za piće, masaže(uz doplatu). Nakon toga, razgledanje grada sa vodičem i slobodno vreme u centru Segedina Sastanak u centru grada u dogovoreno vreme a zatim autobusom odlazak do hipermarketa Auchan, Metro, Praktiker… Slobodno vreme za kupovinu i ručak. Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima. Kraj programa.

Cena

Cena programa iznosi 1890 RSD

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

 • Specifikacija programa

  Aranžman obuhavata:

  • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
  • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
  • troškove organizacije i vođenje puta

  Aranžman NE obuhavata:

  • ulaznice za wellness centar – 2000 forinti – oko 6 € ( Ulaznica uključuje korišćenje bazena, svih sauna, hidromasažnih kada i đakuzija… u cenu nije uključena masaža. Poneti sa sobom peškir, papuče… Plaćanje ulaznice je na licu mesta isključivo u forintama ili platnim karticama)
  • međunarodno zdravstveno putno osiguranje
  • individualne troškove

  Napomena:

 • NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE
 • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
 • Putnik je dužan da prilikom potpisivanja ugovora dostavi organizatoru putovanja sve tražene podatke, uključujući i broj isprave sa kojom se prelazi granica. Ukoliko prilikom potpisivanja ugovora nije dostavio traženi podatak, rok za dostavu je 48 sati.
 • Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja, a za ulazak u Republiku Tursku minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Aranžman je radjen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnoj broja prijavljenih organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu gencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u program Organizator putovanja je Turistička agencija „HEDONIC TRAVEL“-a, Licenca OTP 103/2021 kategorije A od 08.10.2021. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Program br.1 Segedin izlet od 25.01.2022.

 • Preuzmi program putovanja