+381 60 664 6500

Leto u Španiji


Kratak opis

Leto u Španiji

Obiđite najlepše gradove Meditarana...Letujte u Lloret de Maru i doživite neponovljivu Barselonu, sa remek-delima Antonija Gaudija, Pabla Pikasa i Salvadora Dalija.


Program putovanja

Polazak iz Novog Sada u popodnevnim satima. Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa usputnim kraćim pauzama po potrebi kao i zbog graničnih procedura. Noćna vožnja.
Oko podne dolazak u srce Rivijere cveća. Gde grupa ima mogućnost da vidi neke od znamenitosti, kao što su : Ruska crkva, Casino, Ariston dvorana u kojoj se održava festival Italijanske kancone, stari grad... Smeštaj u hotel u Sanremu. Slobodno vreme. Noćenje.
Doručak. Napuštanje hotela. Putovanje preko južne Francuske do Španije i Ljoret de Mara. Dolazak u kasnim popodnevnim časovima, u hotel. Večera. Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje ovog šarmantnog turističkog gradića na Costa Bravi. Mogućnost fakultativnog odlaska u jednu od najpoznatijih diskoteka u Ljoret de maru (karta važi za sve naredne noći tokom boravka u Lloret de maru). Noćenje.
Doručak. Slobodan dan za aktivnosti na plaži. Ručak. Večera. Mogućnost fakultativnog odlaska na FLAMENKO VEČE, fantastičan šou plesača, gitarista i pevača uz sangriju i penušavo vino. Noćenje.
Doručak. Nakon doručka mogućnost prvog fakultativnog obilaska Barselone (Barselona 1). (Ručak lunch paket za one koji idu na izlet). Po dolasku u Barselonu sledi panoramsko razgledanje grada: Olimpijska luka, plaže, Gaudijeva crkva posvećena Svetoj porodici (Sagrada Familia), trg Catalunya, elitna ulica Passeig de Gracia sa prepoznatljivim kućama Batljo i Mila, avenija Dijagonal, Camp Nou - stadion FC Barcelona, trg Espanya, Nacionalna palata, brdo Monžuik gde se nalazi olimpijski kompleks (Olimpijski stadion, Kalatravin toranj i drugi sportski objekti), vidikovac sa kog se pruža prelep pogled na grad i luku Barselone… Sledi šetnja glavnom ulicom Barselone La Ramblom. Slobodno vreme za šetnju, razgledanje i upoznavanje Barselone. Polazak u Ljoret. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do Tosse de mar, prelepog turističkog mesta nedaleko od Ljoreta, gde nakon posete starog grada, pešačke zone i srednjovekovnog utvrđenja imate slobodno vreme na prelepoj plaži. Povratak u Ljoret de Mar. Ručak. Slobodno popodne. Večera. Noćenje.
Doručak. Slobodno pre podne za aktivnosti na plaži. Ručak. Nakon ručka, mogućnost drugog fakultativnog obilaska Barselone (Barselona 2): Park Citadela, Pikasov muzej, Gotička četvrt, stara kraljevska palata, katedrala Barselone, Kraljevski trg, Barseloneta... Slobodno vreme u centru Barselone. U toku popodneva, moguće je fakultativno posetiti Akvarium Barselone. Ljubitelji živog sveta okeana i mora, a pogotovo Mediterana uživaće u jednom od najlepših kompleksa te vrse na svetu. Slobodno vreme za mnogobrojne aktivnosti koje nudi Barselona. Uveče uživanje u fascinantnom plesu vode prožetim spektrom različitih boja, a sve to praćeno muzikom, te se s razlogom i nazivaju magične fontane, remek delo poznatog inženjera Carlesa Buigasa. Paket za večeru za izletnike. Noćenje.
Doručak. Tokom prepodneva moguće je fakultativno otići do Figerasa, grada jednog od najvećih španskih umetnika, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja u kome je smeštena fascinantna i neprocenjiva kolekcija radova ovog umetnika... Povratak u Ljoret. Ručak. Slobodno poslepodne. Večera. Noćenje.
Doručak. Napuštanje hotela. Ručak. Slobodan dan za aktivnosti na plaži do večernjih sati. Kasno uveče je polazak ka Francuskoj. Putovanje uz pauze po potrebi. Noćna vožnja.
U ranim jutarnjim satima dolazak u Kan „grad Filma“ – obilazak najvećih znamenitosti: Kroazeta, Filmska palata, hotel Karlton... Polazak za Nicu – turistički centar i jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale. Panoramsko razgledanje Nice, prvog modernog letovališta evropske aristokratije: „Englesko šetalište“, Hotel Negresko, trg Masena... slobodno vreme za individualnu šetnju i ručak i kupanje na plaži… Uveče polazak iz Nice do susedne Kneževine Monako. Poseta i razgledanje Monako Vil sa Okeanografskim institutom, Katedralom i Kneževskom palatom. Drugi deo razgledanja rezervisan je za marinu La Kondamin, stazu formule 1, kao i najluksuzniji deo kneževine čuveni Monte Karlo. Uživaćete u pogledu na trg kraj hotela Pariz, fasadu kazina Monte Karlo i šetnja kroz prelepi park. Nastavak putovanja ka hotelu. Smeštaj u hotel hotel na Rivijeri cveća ili na Azurnoj obali. Noćenje.
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka najvećem jezeru Italije Gardi. Obale jezera krasi veliki broj prelepih naselja, ali prema položaju i izgledu pažnju posebno privlači Sirmione. Srednjovekovni zamak porodice Della Scala, šetalište, kafei, restorani i nadaleko čuveni sladoledi će vas na najlepši način ispratiti iz Lombardije i Italije. Polazak sa Garde u popodnevnim satima. Putovanje preko severne Italije do Slovenije uz kraća zadržavanja po potrebi grupe, kao i zbog graničnih procedura. Noćna vožnja.
Jutarnja vožnja kroz Srbiju. Dolazak grupe u popodnevnim satima u Novi Sad. Kraj usluga.

Cena

Cena programa iznosi 395 €

 • 425 € po osobi (u 1/2 sobama u Lloret de Mar)
 • plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti u više mesečnih rata

 • Specifikacija programa

  Aranžman obuhavata:

  • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu ( Klima, TV, DVD...)
  • 1 noćenje sa doručkom u odlasku u hotelu sa 3* u Italiji na Rivijeri cveća u 1/2, 1/3 sobama
  • smeštaj u hotelu sa 3 ili 4* u Ljoret de Maru (6 punih pansiona – švedski sto) u 1/3 i 1/4 sobama po ceni od 395 € ili u 1/2 sobama po ceni od 425 € po osobi. Doplata se odnosi samo na Lloret
  • 1 noćenje sa doručkom u povratku u hotelu sa 3* u Italiji na Rivijeri cveća ili u Francuskoj na Azurnoj obali u 1/2, 1/3 sobama
  • obilaske prema programu putovanja uz pratnju profesionalnog vodiča
  • troškovi organizacije putovanja
  • deca do 12 godina ostvaruju popust od 100 €

  Aranžman NE obuhavata:

  • boravišnu turističku taksu u hotelima: u Lloret de Maru 0.50 € dnevno za hotela sa 3 * i 1 € za hotele sa 4*, a u Italiji i Francuskoj iznos takse zavisi od regiona u kom je grupa smeštena 1-2 €
  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
  • individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge
  • fakultativne izlete: (deca do 12 navršenih godina ostvaruju popuste): Barselona 1 - 25€ (deca 20€), Flamenco show 25€ (deca 20€), Tossa de mar 10€ (deca 5€), Barselona 2 - 25€ (deca 20€), Akvarium 25€ (deca 20€), Salvador Dali - muzej 25€ (deca 20€), Girona 10€ (deca 5€), Diskoteka: 15–20€ (cena je za propusnicu za sve večeri)

  Napomena:

 • organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, u saobraćaju, nesreća na putu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja
 • organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu ili promene u tarifama prevoznika i smeštaja, kao i u zakonom predviđenim slučajevima
 • prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja br. 300060136 od 25.01.2019. godine osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad
 • cenovnik br. 1 od 01.08.2019. godine
 • organizacija putovanja T.A. IvonTravel, licenca OTP br. 275/2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja T.A. IvonTravel

 • Preuzmi program putovanja