info@ivontravel.co.rs +381 (64) 00 82 254

CRNA GORA – LETO 2017
Rafailovići – pansion Obala, hotel Obala 3*, hotel Ponta Nova 4*

RAFAILOVIĆI su malo ribarsko mesto smešteno na kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u godini. Uz samu obalu proteže se šetalište dužine 3 km koje povezuje ovo mesto sa Budvom. Pored prelepe plaže i zelenila, Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, radnje, park i slične sadržaje. Blizina Svetog Stefana, Budve kao i Tivta (17 km), ovo mesto čini privlačnim kako za miran odmor tako i za zabavu i aktivan odmor.

PANSION “OBALA”– nalazisenedalekood same plaže i na 100m od hotela “Obala”. Raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4sobama.Svaka soba posedujekupatilo, terasu, frižider, televizor i klimauređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.Ishrana je u hotelu “Obala’’ na bazipolupansiona (doručak-švedskisto, večera-izborvišejela), na čijoj se recepcijigostijavljajuprilikomdolaska.

HOTEL “OBALA” 3* – nalazi se nasamojplaži u Rafailovićima. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama i 1/4 apartmanom.Svesobe i apartmaniimajukupatilo, terasu, frižider, televizor, telefon i klimauređajčije je korišćenje uključeno u cenu.Na upit je mogućedobiti i krevetaczabebuuzdoplatu. U prizemljuhotelasurestoran i recepcija. Ishrana je na bazipolupansiona (doručak-švedskisto, večera-izborvišejela).

HOTEL “PONTA NOVA” 4*-nalazi se izaapartmana Ponta i liftom je povezansašetalištem. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba posedujekupatilo, terasusapogledom na more, frižider, televizor i klimauređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.Ishranaje u restoranu “Kapetanovakonoba” nabazipolupansiona (doručak-švedskisto, večera-izborvišejela).

Ovde mozete preuzeti program putovanja u PDF-u ili WORD formatu.