info@ivontravel.co.rs +381 (64) 00 82 254

LETO 2018 –OSTRVO EVIA – NEOS PIRGOS

SMEŠTAJ – 10 NOĆENJA / PREVOZ – AUTOBUSOM/  TRAJEKT

Evia je drugo po veličini grčko ostrvoi omiljena letnja destinacija, kako Grka, tako i naših turista. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti stare Grčke,a prestonica Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Severna obala ostrva blago se spušta u more stvarajući slike fascinantne lepote.Ova oblast doživela je snažan turistički razvoj poslednjih decenija. Posebno mesto zauzimaju letovališta:Pefki, Neos Pirgos, Edipsos, kao i mnoga druga mala letovališta od severa ostrva do juga ostrva.

Neos Pirgosnalazi se u severnom delu ostrva Evia u oblasti Oreoi, na 12km udaljenosti od dva najveća mesta Edipsosa i Istije.

Svojom kristalno čistom vodom  i prelepom prirodom spada u jedno od najlepših mesta na Eviji. Najpoznatija dugačka peščana plaža NISIOTISSA nalazi se baš u ovom mestu i jedna je od najatraktivnijh plaža na ostrvu.Na plaži u Neos Pirgosu se može pronaći mnoštvo taverni i ribljih restorana, gde se može uživati u lokalnim specijalitetima.Pruža sve ono što je potrebno za miran,prijatan i lep odmor.

Ovde mozete preuzeti program putovanja u PDF-u ili WORD formatu.