info@ivontravel.co.rs +381 (64) 00 82 254

VILA BELLA JAHORINA , Šatorska leotica je nov objekat u jahorinskom vikend naselju Šator. Do vile se dolazi novim asfaltnim putem, direktno do velikog javnog parkinga odmah ispred objekta. Ljubazni domaćini će vas dočekati, smestiti u apartmane, upoznati sa planinom i svim njenim lepotama. Iz vile se pruža predivan pogled na obronke Jahorine. Udaljenost od skijaških staza je oko 250 m. Gosti vile Bella koriste uslugu polupansiona (švedski sto doručak i večera) u novoizgrađenom modernom restoranu. Kuhinja je zaista fantastična i veoma raznovrsna, što potvrđuju i naši dragi gosti svojim pohvalama i komentarima. Vila sadrži 15 novih, izuzetno funkcionalnih i savremeno opremljenih apartmana.

U ponudi imamo:
Dva četverokrevetna apartmana. Svaki apartman ima dnevni boravak u kom se nalazi trosed na razvlačenje, LCD TV, Total TV, WiFi, mini kuhinja, terasu i odvojenu dvokrevetnu sobu sa francuskim ležajem. Peškiri su obezbeđeni, kao i svakodnevno čišćenje apartmana.

U sklopu objekta se nalazi velika skijašnica za ski opremu. Svi gosti Vile Bella imaju popuste u ski rentalu i ski školi. Dogovor na licu mesta sa licenciranim ski učiteljima. Vila Bella je za svaku preporuku, mesto gde ćete uživati u kvalitetnom odmoru i doživeti Jahorinu na poseban način.

Ovde mozete preuzeti program putovanja u PDF-u ili WORD formatu.