info@ivontravel.co.rs +381 (64) 00 82 254

LETO 2018 – CRNA GORA

Hotel BEČIĆI 2* – bivši NAFTAGAS

BEČIĆI su smešteni dva kilometra južno od antičke Budve, sa kojom je povezana šetalištem. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom ona pruža prijatan boravak i odmor svakom gostu tokom cele godine, kao i idealno mesto za porodično letovanje. Na plaži vas očekuju brodići za izlet do Budve, Svetog Stefana i malog ostrva Školj koje svojim izgledom i usamljenošću na pučini mami poglede i izaziva radoznalost kupača.

HOTEL „BEČIĆI“ 2* - se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve.

Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Hotel ima 106 soba i 5 apartmana, kao i 5 soba u potkrovlju.

Svaka soba ima klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), frižider i kablovsku TV. U sklopu hotela se nalazI: restoran, fitnes centar, tereni za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama. Besplatni program animacije nudi zanimljive i raznovrsne aktivnosti za decu i odrasle, počinje u 09:00 i traje sve do kasnih večernjih sati. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

Ovde mozete preuzeti program putovanja u PDF-u ili WORD formatu.