info@ivontravel.co.rs +381 (64) 00 82 254

CRNA GORA – LETO 2017
*** Hotel “BEČIĆI”2* – bivši NAFTAGAS ***

BEČIĆI su smešteni dva kilometra južno od antičk eBudve, sa kojom je povezana šetalištem. Plaža, dugačka 2000 metara je u Parizu 1936.godinedobila “Grand Prix” kaonajlepšaplaža u Evropi.
Sa 220 sunčanihdana u godini i blagommediteranskomklimomonapružaprijatanboravak i odmorsvakomgostutokomcelegodine, kao i idealnomestozaporodičnoletovanje. Na plaži vas očekujubrodićizaizlet do Budve, SvetogStefana i malogostrvaŠkoljkojesvojimizgledom i usamljenošćunapučinimamipoglede i izazivaradoznalostkupača.

HOTEL „BEČIĆI“ 2* – se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Hotel ima 106 soba i 5 apartmana, kao i 5 soba u potkrovlju. Svaka soba ima klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), frižider i kablovsku TV. U sklopu hotela se nalazI: restoran, fitnes centar, tereni za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama. Besplatni program animacije nudi zanimljive i raznovrsne aktivnosti za decu i odrasle, počinje u 09:00 i traje sve do kasnih večernjih sati. Ishrana je na bazi

Ovde mozete preuzeti program putovanja u PDF-u ili WORD formatu.