info@ivontravel.co.rs +381 (64) 00 82 254

BUDIMPEŠTA – DUNAVSKA PRINCEZA


VIKEND PROGRAM – 4 DANA


09-12.03.2018.

 

 

 1. DAN 09.03. petak: POLAZAK – MAĐARSKA – BUDIMPEŠTA

Polasci iz Vršca, Beograda i Novog Sada u ranim jutarnjim satima (vremena i mesta polaska će biti javljena 7 dana pred polazak). Usputne pauze po potrebi grupe kao i zbog graničnih procedura. Po dolasku u prestonicu Mađarske sledi panoramski obilazak: Trg heroja, Gradski park, Andraši bulevar, Parlament, bazilika Svetog Stefana, Lančani most, Budimski grad, Ribarski bastion, crkva kralja Matije, Vladarska palata, Citadela, mostovi na Dunavu,vidikovci… Kraće slobodno vreme u Vaci ulici. Smeštaj u hotel. Vreme za odmor. U večernjim satimaorganizujemo izlet: „Dunavska princeza u čaroliji noći“ – krstarenje Dunavom turističkim brodom uz najlepše objekte na obali i čuvene mostove Budimpešte upotpuniće vašu impresiju mađarske prestonice...Povratak u hotel.Noćenje.

 

 1. DAN 10.03. subota: BUDIMPEŠTA – ESTERGOM – VIŠEGRAD – SENTANDREJA

Doručak. Nakon doručka mogućnost odlaska na Fakultativni izlet: „Svetionik prošlosti“ koji vas vodi na sever Mađarske do čuvene okuke Dunava gde su se, osim izuzetne prirodne lepote, smestila i tri živopisna gradića. Izlet vodi prvo do Estergoma, prve prestonice Mađarske, a danas sedišta rimokatoličke crkve u Mađarskoj, sa najvećim crkvenim hramom u celoj državi. Zatim nastavljamo do Višegrada, još jedne stare prestonice Mađarske, gde se nalazijedna od najinteresantnijih tvrđava te zemlje. Na kraju stižemo do Sentandreje, kao vrlo važnog mesta za očuvanje srpske kulture i duhovnosti na prostorima Mađarske. Po dolasku sledi obilazak: kuća Jaše Ignjatovića, Glavni trg, Srpski esnafski krst, Grčka crkva, Krst kneza Lazara, Saborna crkva i vladičanski dvor. Slobodno vreme u Sentandreji za šetnju i kupovinu suvenira. U popodnevnim satima povratak u Budimpeštu i slobodno vreme u centru grada. U večernjem terminu organizujemo fakultativni izlet: „Putevima čardaša tradicije i gulaša“ koji podrazumeva odlazak u tradicionalnu čardu gde ćete uz folklorni program,kompletnu mađarsku večeru i odlična vina osetiti duh mađarske prošlosti, ali i sadašnjosti…Povratak u Hotel. Noćenje.

 

 1. DAN 11.03. nedelja: BUDIMPEŠTA – MAĐARSKA

Doručak. Nakon napuštanja hotela. Sledi slobodno vreme gde se možete prepustiti čarima  mnogobrojnuh kulturnih sadržaja kao što su: muzej lepih umetnosti, nacionalna Galerija, nacionalni muzej ili uživati u restoranima, kafeima, kupovini, Dunavskom korzou,  Gerbaud poslastičarnici, termalnim kupatilima… Polazak ka Srbiji u večernjim časovima uz mogućnosti odilaska do nekog od tržnih centara… Nastavak puta kroz Mađarsku.

 

 1. DAN 12.03. ponedeljak: SRBIJA – POVRATAK

Dolazak grupe na mesto polaska iza ponoći u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

 

 

CENA ARANŽMANA : 79 €

( plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti u više mesečnih rata )

 

 

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 

 • Prevoz autobosom Turističke klase na relacijama navedenim u programu ( Klima, Tv, Dvd…)
 • Smeštaj u Hotelu sa 3 ili 4* u Budimpeštu ( 2 noćenja sa doručkom – kontintetalni Švedski sto ) u 1/2 i 1/2 + 1 sobama
 • Obilaske prema programu putovanja
 • Stručnu vodičku službu na putovanju
 • Troškovi organizacije putovanja

 

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA :

 

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (koje se može uplatiti u agenciji)
 • Fakultativne izleti:
 • „Dunavska princeza u čaroliji noći“: Krstarenje Dunavom 15 €
  (deca do 18g – 10€)
 • „Putevima čardaša, tradicije i gulaša“: Čarda sa folklornim programom i večerom 30 € (deca do 18g – 20 €)
 • „Svetionik prošlosti“: Estergom, Visegrad, Sentandreja 15 € (deca do 18g – 10 €) bezulaznica u objekte.
 • Druge ne pomenutesadržaje u programu

 

 

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, nesreća na putu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja.

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu ili promene u tarifama prevoznika i smeštaja, kao i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja br. 300054907 od 25.01.2017. do 25.01.2018. godine osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad iz Novog Sada.

 

Cenovnik br. 1 od 10.11.2017.godine


Organizacija putovanja T.A.Ivon travel, licenca
OTP br. 562/2010.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja T.A. Ivon travel